Nyhet våren 2020! Nu gör vi Orbina ännu mera allround!

Nyhet 1/4 - 2020 är vår nya infällnadsring tillgänglig. Med infällnadsringen kan armaturen justeras fritt för skapa ett unikt utseende för just ert projekt! Nya Orbina II med fler funktioner i en och samma armatur publiceras inom kort!

Leverans av armaturer till Sørøya Camp Halibut

Vi fick i uppdrag att lösa Camp Halibut på Sørøyas bristfälliga nödljus innan öppning för året. Med Orbina 18W MDS Nöd, erbjöd vi en armatur med flera funktioner än endast nödljus. Vid eventuellt strömavbrott lyser nödljuset med 4W i 3 timmar. Läs mer här >>

Leverans av armaturer till Kv. Obligationen 1

Vi fick i uppdrag att se över Rolf Jansson Fastigheters energiförbrukning på Kv. Obligationen 1, gällande entréer och trapphus. Med hjälp av vår Novum 16W MDS, erbjöd vi ett mer välkomnande trapphus, med grundljus vid entréer och med flexibiliteten att ställa in grundljuset själv från 0-30% på de andra armaturer som önskas.

Läs mer här >>

Stor Vinternyhet!

Nu finns samtliga 8W-downlights i LEDLUX-kollektionen med DALI - flexibel ljusstyrning att lita på! Vi vill rekommendera Redusa som du kan läsa mer om här >>

Andra downlights med DALI är exempelvis Combi, Murum, Sinkero och Redusa Slim.

God jul önskar vi på Scandinavian Ledlux Lighting ❅

Ny armatur i Ledlux-familjen: Pecuna!

Vår nya universalarmatur Pecuna är utvecklad för industriellt bruk och tål både fukt och påfrestningar.
Passar lika bra i garage och vindsvåningar som i tvättstugor, hissrum och kök.
Armaturen är framtagen för täcka de flesta krav och efterfrågningar.

Läs mer om armaturen här.

BRF Agaten spar energi och pengar

Vi har under sommaren levererat armaturer till BRF Agaten. De har gjort en omfattande uppfräschning av trapphusen i samtliga 17 bostadshus som BRF:en innefattar.

Genom en komplett och lättöverskådlig energikalkyl kunde vi presentera en lösning med att flytta befintliga armaturer från vägg upp till tak och minska totala antalet armaturer från tidigare 345 st till 181 st Novum 16W MDS och ändå få ett mycket bättre lux-värde än tidigare.

Läs mer om projektet här.

Novum 16 MDS till BRF på Södermalm

En mindre bostadsrättsförening på Södermalm hade problem med att deras äldre T8-lysrörsarmaturer lyste konstant och valde att ersätta dessa mot våra Novum 16 MDS i deras källarutrymme.

Lansering av Ledlux väggarmaturkollektion för inomhusmiljöer

Nu lanserar LEDLUX en väggkollektion som innehåller 17 armaturserier för inomhusmiljöer. Vår vision med denna kollektion är att du ska kunna hitta en produkt som passar just ditt ändamål - oavsett om du behöver belysning på kontoret eller i restaurangen. Vårt motto ”En produkt där både insida och utsidan räknas” har följt med under framställningen av kollektionen, där tanken är att du ska kunna välja färg efter egna önskemål, i vissa fall har vi även gett möjligheten till färgsätta både insidan och utsidan i två olika kulörer, just för att skapa den känsla du vill frambringa.

Ladda ner eller läs produktkatalogen här.

Vi tackar Skanska Direkt

Vi tackar Skanska Direkt för förtroendet att leverera provarmaturer till ett Stockholmsprojekt där en BRF upprustar sina trapphus med ny LED-belysning. Vi har levererat Luceme 16W för montage i trappor samt Abax 28W och Rubia LED till våningsplanen.

Mått-anpassade LED-stripes till restaurangkedja

Nu är de sista mått-anpassade LED-stripesen leverade och installerade i bar och inredning, som vi på LEDLUX levererade till en större restaurangkedja i Stockholm. Vi tackar för förtroendet!

LED-stripes

Anderstorp

Stället på och däckvärmarna av. Nu är det full fart på Anderstorp. LEDLUX är stolta sponsorer av Caldell Racing och ser fram mot helgens bankörning.
Du hittar oss hos Caldell Racing i depån. Här visar vi några av våra senaste produkter. Når oss gör du på telefon 0761-752710. Hoppas vi ses!

Stolt sponsor av Caldell Racing

Vi på LEDLUX har valt att sponsra & stötta Caldell Racing i Roadracing 2016! Med vår stöttning hoppas vi det kan leda till goda förutsättningar för detta år i SM.
Caldell Racing är under växande former med flera förare på gång, och efter ett hårt år 2015 med motorhaveri och krascher som totalt förstörde säsongen tror vi på LEDLUX att Micke är att räkna med i år!

Vi kommer finnas på plats vid uppstarten av säsongen nästa helg 29/4 - 1/5 på Anderstorp och kommer ha med oss en del demo av våra produkter ner.

Finns det intresse så är vi fullt kontaktbara på telefon +46 761-75 27 10 under hela helgen.

Nya armaturer hos Wasberg Redovisning / Valorem

Ledlux lighting från idé till verklighet, vi tackar Wasberg Redovisning / Valorem för deras förtroende och idéer. Vi har med hjälp av kundens önskemål att successivt rusta upp kontoret, ersatt deras äldre PL-C väggarmaturer mot nya LED-armaturer med liknande mått för undvika bättringsarbete runtom. Armaturen som togs fram har möjlighet till justera upp- & nedljus åt vardera eller endast åt ena hållet. Bestyckad med 6W LED, och ytfinish efter önskemål på tidiga armaturers kulör.

Installation av armaturer hos Adela Omsorg

Hyresgästanpassning utav Adela Omsorgs nya kontor. Vi fick i uppdrag att leverera Abax 30 W dimbara till entréer, jouravdelning & konferensrum. Kika in resultatet här.

Brf. Primusköket fick ny belysning

Vi fick förfrågan att hjälpa Butler El & Teleteknik i Stockholm med ljussättning av Brf. Primusköket trapphus och soprum med nya LED armaturer. 16 st Novum 16W MDS levererades.

Lansering av nya hemsidan

Äntligen är vår nya hemsida lanserad. Vi kommer kontinuerligt uppdatera med nya produkter. Hoppas ni gillar den!

Nya armaturer för Brf. Sågaren

Leverans av armaturer till källarplan samt i två trapphus med tre våningar i bostadsrättsföreningen Sågaren i Nyköping.

Vi använde oss av Novum 16W MDS för att möta kundens behov gällande låg energiförbrukning, enkel hantering och långsiktig funktionalitet.

Läs mer under referenser.

Upplyst

Novum – Välkommen till LedLux!

NOVUM 16W MDS är en sensorarmatur för användning inom- & utomhus i t.ex. trapphus, passager, källare, vindar och andra biutrymmen. Armaturen är försedd med en dold HF-sensor som tänder vid minsta rörelse från människa, dörr eller fönster. Läs mer om produkten här.