Information& material

Läs mer

Information& material

Information

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi är LedLux

SCANDINAVIAN LED LUX LIGHTING AB:s verksamhet går nu in på sitt andra år. Verksamheten är relativt ny, men vår erfarenhet är lång. Efter att ha befunnit oss på beställarsidan under de senaste 30 åren bestämde vi oss att försöka skapa en verksamhet som vi själva skulle vilja möta som beställare. I och med LED-teknikens intåg såg vi en möjlighet att kunna göra skillnad på leverantörssidan.

Vi kände en avsaknad av ett heltäckande armaturvarumärke som kännetecknar högklassig kvalitet, trygghet, samt seriösa och kunniga medarbetare. Därför startade vi Ledlux där det är just dessa kärnvärden som utgör basen i vår verksamhet. Vi ägnade vårt första år åt att besöka diverse mässor och leverantörer världen över för att kunna säkerställa kvaliteten och leveranserna i de produkter och hos de leverantörer vi valt att jobba med.

 

Vi har nu ett eget bassortiment av LED-belysningslösningar som tagits mycket väl emot av marknaden och våra samarbetspartners. Sedan är vi ständigt på jakt efter nya bra innovativa funktioner. Vi mår som bäst när vi får nya utmaningar att lösa tillsammans med våra beställare. Givetvis hjälper vi även våra beställare med energisparkalkyler samt att finna den vettigaste lösningen på beställarens beråd.

Välkommen till oss – Ledlux.

 


hållbar belysning

Kvalitet & miljö i fokus

Vi på Ledlux arbetar aktivt för att utmana branschen och finna nya hållbara belysningslösningar. Vår strävan är att erbjuda belysning som håller både hög kvalitet och som gör miljön en tjänst.